Sales Training - Proactief Verkopen

Verlies je tijdens lange verkooptrajecten de regie op de deal? Vooral in langdurige verkooptrajecten met complexe stakeholder structuren, kan het knap lastig zijn om controle op het proces te houden. Prospects hebben tijd nodig om plannen te schrijven, collega's te overtuigen, een sterke case te maken en goedkeuring voor een project te krijgen. Ondertussen verlies je het momentum, de aansluiting en uiteindelijk de deal. Herkenbaar? Na de training Proactief Verkopen begrijp je beter:

  • hoe jouw prospect naar het 'verkoopproces' kijkt;
  • hoe je het verkoopproces kunt versnellen;
  • hoe jij als verkoper je invloed kunt vergroten;
  • op welke manier je (alle) stakeholders mee krijgt;
  • waarom klanten voor jou als leverancier kiezen.

De training Proactief Verkopen is opgebouwd uit theorie, praktijkcases en interactieve opdrachten. Om de training zo goed mogelijk te laten aansluiten op jouw situatie, ontvang je 2 weken voor de training een vragenlijst. Bij het behandelen van de stof en tijdens de opdrachten zoomen we in op praktijksituaties uit de groep. Samen proberen we zo concreet mogelijk de verbinding met jouw praktijk te leggen. Hierdoor kun je na de training Proactief Verkopen direct aan de slag met het (door)ontwikkelen van je eigen verkoopproces, materialen, gesprekstechnieken, en het vergroten van jouw invloed op je lopende verkooptrajecten.

Tijdsinvestering:

  • 1 uur voorbereidend leeswerk en vragenlijst.
  • 3,5 uur training & workshop.
  • 15 minuten call evaluatie en Q&A.
  • 15 minuten online (Springest) review.

De training vindt plaats op 25 juni 2022 van 13:00 tot 17:00, bij Follk aan Turfland 60, 8531 JL in het centrum van het gezellige Lemmer. Parkeren kan gratis naast het pand of op 5 minuten loopafstand op het parkeerveld bij Lemmer Beach. 

€ 295 exclusief BTW.

Annuleringsvoorwaarden
Bij annuleren tot aan 4 weken voor aanvang: kosteloos annuleren.

Bij annuleren tussen 2 en 4 weken voor aanvang: je betaalt 50% van de overeengekomen prijs onder aftrek van nog niet ontvangen studiemateriaal. Bij opleidingen van 1 studiejaar of langer betaal je 50% van de overeengekomen prijs van het eerste studiejaar.

Annuleren minder dan 2 weken voor aanvang: je betaalt 100% van de overeengekomen prijs onder aftrek van nog niet ontvangen studiemateriaal. Bij opleidingen van 1 studiejaar of langer betaal je 100% van overeengekomen prijs van het eerste studiejaar.