Sales Training - Proactief Verkopen

25 juni 2022 van 13:00 tot 17:00

Sales Training - Proactief Verkopen

Verlies je tijdens lange verkooptrajecten de regie op de deal? Vooral in langdurige verkooptrajecten met complexe stakeholder structuren, kan het knap lastig zijn om controle op het proces te houden. Prospects hebben tijd nodig om plannen te schrijven, collega's te overtuigen, een sterke case te maken en goedkeuring voor een project te krijgen. Ondertussen verlies je het momentum, de aansluiting en uiteindelijk de deal. Herkenbaar? Na de training Proactief Verkopen begrijp je beter:

  • hoe jouw prospect naar het 'verkoopproces' kijkt;
  • hoe je het verkoopproces kunt versnellen;
  • hoe jij als verkoper je invloed kunt vergroten;
  • op welke manier je (alle) stakeholders mee krijgt;
  • waarom klanten voor jou als leverancier kiezen.

De training Proactief Verkopen is opgebouwd uit theorie, praktijkcases en interactieve opdrachten. Om de training zo goed mogelijk te laten aansluiten op jouw situatie, ontvang je 2 weken voor de training een vragenlijst. Bij het behandelen van de stof en tijdens de opdrachten zoomen we in op praktijksituaties uit de groep. Samen proberen we zo concreet mogelijk de verbinding met jouw praktijk te leggen. Hierdoor kun je na de training Proactief Verkopen direct aan de slag met het (door)ontwikkelen van je eigen verkoopproces, materialen, gesprekstechnieken, en het vergroten van jouw invloed op je lopende verkooptrajecten.

Tijdsinvestering:

  • 1 uur voorbereidend leeswerk en vragenlijst.
  • 3,5 uur training & workshop.
  • 15 minuten call evaluatie en Q&A.
  • 15 minuten online (Springest) review.

De training vindt plaats op 25 juni 2022 van 13:00 tot 17:00, bij Follk aan Turfland 60, 8531 JL in het centrum van het gezellige Lemmer. Parkeren kan gratis naast het pand of op 5 minuten loopafstand op het parkeerveld bij Lemmer Beach.

Salescommunicatie

Geen resultaten gevonden

Groeipartners

Daan Buwalda

Daan Buwalda

Business Development Consultant & Trainer

Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende salesfuncties, online marketing, sales enablement, training en coaching, help ik organisaties en sales professionals om hun ambities en doelstellingen te bereiken. 

Referenties

Daan van Dijk

Na het ontwikkelen van ons websitepakket Tijdvooreensite hadden we nog slechts één probleem: Hoe krijgen we het product verkocht? Daan ziet het grote plaatje en zorgde ervoor dat dit lukte. Via diverse kanalen weten wij nu onze klanten te benaderen om vervolgens de deals te sluiten. Naast een sales profesional is Daan tevens een leuke vent met wie ik graag samenwerk.

Daan van Dijk DudeSquare

Ron van der Molen, CEO Wizkunde

Daan en ik werken al 5 jaar samen aan de professionalisering en groei van Wizkunde. Eerlijk gezegd zou ik niet weten waar Wizkunde nu was geweest zonder zijn inzicht, zijn marktkennis en zijn onuitputbare inzet. Wil je commerciële verbetering, nationaal en internationaal, dan raad ik Daan zeker aan. Daarnaast is hij een open en vriendelijk persoon waar je altijd mee kan lachen. Dat maakt het werk net een stukje fijner.

Ron van der Molen Wizkunde

Daan is a one in million, no...one in trillion kinda guy. He is gifted with a talent to really connect with people on a personal level and professional level. As a sales professional he takes the client by the hand and helps them to achieve their goals. He thinks in shared values for the client and the company he works for. As a person he is just extremely funny and also a great coach. If you get to work with Daan don't be surprised that he will do a magic card trick during a meeting or that he suddenly will play the guitar. Daan is always available for a sympathetic ear. I'm happy to consider him as a friend!

Shiraz Paracha Head of Channel Sales Europe

Als financieel advieskantoor met meerdere specialisaties, heeft Daan ons fantastisch geholpen om op een nieuwe manier naar onze marketing en cross-selling te kijken. Met zijn vele praktijkvoorbeelden en zéér brede kennis op het gebied van marketing en communicatie, heeft hij binnen ons kantoor voor een ommeslag in denken en werken gezorgd. Mijn ervaring met Daan is dat hij persoonlijk erg betrokken is, een zeer professionele werkwijze heeft en voor verandering én meerwaarde binnen het bedrijf kan zorgen. Daarnaast weet hij zijn verhaal op een leuke en luchtige manier over te brengen!

Nick de Jager Directeur