Training

Winnen met Salescommunicatie

Bij Salescommunicatie begrijpen we dat succesvolle salesprofessionals niet alleen over de juiste mindset en motivatie moeten beschikken, maar ook over de juiste vaardigheden en tools om hun doelen te bereiken. Daarom ontwikkelen we trainingen die helemaal zijn afgestemd op de situatie van uw verkoop professionals. 

Op basis van uw groeistrategie in combinatie met een grondige skill-/compententie-gap analyse, zorgen we ervoor dat uw salesprofessionals de vaardigheden ontwikkelen die zij nodig hebben om succesvol te zijn. Hierin werken we met een gepersonaliseerde aanpak, waarbij we rekening houden met het niveau, de beschikbare instrumenten, de organisatorische omgevingsfactoren en het beschikbare budget.

Onze aanpak voor het vormgeven van het trainingsprogramma is gebaseerd op de volgende pijlers:

1. Skill-gap analyse: We beginnen met een grondige analyse van de huidige vaardigheden en competenties van uw salesprofessionals. Op basis hiervan identificeren we de specifieke gebieden waar verbetering nodig is en stellen we doelgerichte trainingsdoelen op.

2. Maatwerktraining: Onze trainingen worden op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften en doelstellingen van uw salesprofessionals te voldoen. We zorgen ervoor dat de inhoud en de leermethoden goed aansluiten bij hun dagelijkse praktijk, zodat de content voor hun relevant is. 

3. Praktijkgerichte benadering: We geloven sterk in het leren door te doen. Onze trainingen omvatten interactieve oefeningen en case studies om uw professionals in staat te stellen de geleerde vaardigheden in hun praktijk toe te passen.

4. Persoonlijke coaching: Naast de training bieden we ook persoonlijke coaching aan uw salesprofessionals. Onze ervaren coaches begeleiden hen op individueel niveau, waarbij ze specifieke uitdagingen en groeimogelijkheden bespreken en ondersteuning bieden om hun prestaties te verbeteren.

    5. Ondersteuning en follow-up: Onze betrokkenheid stopt niet na de trainingsperiode. We bieden voortdurende ondersteuning en follow-up om ervoor te zorgen dat de salesprofessionals de geleerde vaardigheden blijven ontwikkelen en toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.

    Op zoek naar een groeipartner?