Training

Welke kennis en vaardigheden zijn waardevol?

Ontdek de kracht van Salestraining

Bij Salescommunicatie begrijpen we dat succesvolle salesprofessionals niet alleen over de juiste mindset en motivatie moeten beschikken, maar ook over de juiste vaardigheden en tools om hun doelen te bereiken. Daarom bieden we salestrainingen die specifiek zijn ontworpen om de skills en competenties van jouw salesprofessionals te ontwikkelen en te versterken.

Met behulp van ons ontwikkelde DeepValueSelling systeem en een grondige skill-gap analyse zorgen we ervoor dat jouw salesprofessionals de juiste skills ontwikkelen en deze consistent kunnen toepassen in de praktijk. We geloven in een gepersonaliseerde aanpak waarbij we rekening houden met het niveauverschil (gap), de beschikbare instrumenten, de organisatorische omgevingsfactoren en uiteraard het beschikbare budget.

Onze aanpak voor het vormgeven van het trainingsprogramma is gebaseerd op de volgende pijlers:

1. Skill-gap analyse: We beginnen met een grondige analyse van de huidige vaardigheden en competenties van jouw salesprofessionals. Op basis hiervan identificeren we de specifieke gebieden waar verbetering nodig is en stellen we doelgerichte trainingsdoelen op.

2. Maatwerktraining: Onze trainingen zijn op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw salesprofessionals te voldoen. We zorgen ervoor dat de inhoud en de leermethoden aansluiten bij hun dagelijkse praktijk, zodat ze de geleerde vaardigheden direct kunnen toepassen.

3. Praktijkgerichte benadering: We geloven sterk in het leren door te doen. Onze trainingen omvatten interactieve oefeningen, rollenspellen en case studies om de salesprofessionals in staat te stellen de geleerde vaardigheden in een realistische omgeving te oefenen en te versterken.

4. Persoonlijke coaching: Naast de training bieden we ook persoonlijke coaching aan jouw salesprofessionals. Onze ervaren coaches begeleiden hen op individueel niveau, waarbij ze specifieke uitdagingen en groeimogelijkheden bespreken en ondersteuning bieden om hun prestaties te verbeteren.

    5. Ondersteuning en follow-up: Onze betrokkenheid stopt niet na de trainingsperiode. We bieden voortdurende ondersteuning en follow-up om ervoor te zorgen dat de salesprofessionals de geleerde vaardigheden blijven ontwikkelen en toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.

    Bij Salescommunicatie streven we ernaar om jouw salesprofessionals uit te rusten met de nodige vaardigheden en competenties om hun prestaties naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze maatwerk salestrainingen jouw team kunnen versterken en de verkoopresultaten kunnen verbeteren!